ŠΞЙĆǾŘ
ŠΞЙĆǾŘ
مردی از دنیای مجازی 
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک های دوستان
ثبت سایت در گوگل">ثبت در سایت

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دنیای مطالب طلایی و آدرس google4004.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لینک های ویژه
پيوندهای روزانه

طب سوزني شاخه اي از طب سنتي چين و يكي از معروفترين رشتة هاي طب مكمل مي باشد.قدمت اين علم به 2500 سال پيش برمي گردد. استفاده از طب سوزني تا قرنها به آسيا محدود مي شد تا اينكه فرانسوي ها در قرن 16 ميلادي با آن آشنا شدند و استفاده از آن را در اروپا گسترش دادند.
بين پزشكان مختلف در صحت و سقم طب سوزني اختلاف نظر وجود داشت تا اينكه سازمان بهداشت جهاني (WHO) در سال 1975 استفاده از طب سوزني در تشخيص و درمان بيماريها را رسما تأييد كرد . طب سوزني چين از مكتب تائوئيسم (Taoism) منشأ ميگيرد. تائو (Tao) نيرويي است كه همة جهان را خلق كرده است و دو نيروي مخالف يين (Yin) و يانگ (Yang) را بوجود ميآورد. اين دو نيرو همواره در حال نزاع هستند و بين آنها انرژي Qi (كي يا چي) رد و بدل مي شود. در واقع انرژي Qi منشا همة تغييرات در جهان است.
يين و يانگ دو قطب مخالفي هستند كه در تمام پديده هاي طبيعي وجود دارند. اين دو نيرو هميشه با هم تركيب مي شوند تا يك كل را تشكيل دهند و هيچيك به تنهايي نمي توانند وجود داشته باشند.
در طب سوزني جهان مادي از 5 عنصر تشكيل شده است. اين عناصر در حال واكنش با يكديگر هستند. بدن ما نيز جزئي از اين جهان است، بنابراين از همين 5 عنصر تشكيل يافته است. در همة اين عناصر دو قطب يين و يانگ وجود دارد كه در حال مقابلة دائم هستند و انرژي Qi را جاري ميكنند. كانال هايي در بدن وجود دارد كه انرژي Qi در آنها حركت مي كند. اگر به هر دليلي، اختلال يا انسدادي در اين كانال ها رخ دهد، انرژي كه در آنها جريان دارد تغيير كرده و بيماري ايجاد مي شود.
5
عنصر تشكيل دهندة جهان عبارتند از: چوب، آتش، زمين، فلز و آب. اين عناصر شديدا به هم وابسته اند، به گونه اي كه همچنان كه يكديگر را تحريك مي كنند، باعث مهار و كنترل يكديگر نيز مي شوند. در چرخة sheng يكديگر را تقويت مي كنند و در چرخة ke مهار.
از انجايي كه طب سوزني ارتباط نزديكي با طبيعت دارد، اين چرخه ها نيز از طبيعت الهام گرفته شده اند. تفسير اين دو چرخه به اين صورت است: در چرخهء sheng درختان (چوب)‌از اب تغذيه مي كنند، از چوب اتش بوجود مي ايد، اتش تبديل به خاكستر (زمين) مي شود، در درون زمين معادن (فلز) وجود دارد، فلز مي تواند ذوب شده و تبديل به مايع (اب)‌شود.
در چرخه ‌ke نيز مي توان مهار عناصر را به همين ترتيب بيان كرد: اب اتش را خاموش مي كند، چوب توسط اتش سوخته و از بين مي رود، اتش فلز را ذوب مي كند، فلز ، درختان (چوب) را مي برد، درختان (چوب) از زمين تغذيه كرده و انرا تضعيف مي كنند و زمين سد راه اب مي شود... نقاط حساسي بر روي كانال ها وجود دارد كه با تحريك آنها مي توان اختلال ايجاد شده در اين انرژي را برطرف كرد. در طب سوزني (همانطور كه از نام آن نيز مشخص است) اين نقاط را با فروبردن سوزن هاي مخصوص تحريك مي كنند.
بنابراين متخصص طب سوزني با توجه به علائم و شكايات بيمار، ابتدا بيماري را تشخيص داده و تعيين مي كند در كداميك از كانال هاي انرژي ، اختلال وجود دارد، سپس با تحريك نقاطي كه بر روي اين كانال قرار دارد، اختلال انرژي را برطرف كرده و بيمار را درمان مي كند. محل دقيق اين كانال ها و نقاط را با نشانه هاي آناتوميك (مثل ابروها، استخوانها، ناف و ...) و با استفاده از واحد سون (Cun) تعيين مي شود. سون (Cun) واحدي است كه چيني ها براي اندازه گيري فواصل بدن و پيدا كردن دقيق نقاط طب سوزني از ان استفاده مي كنند. سون يك اندازه گيري نسبي است و به ترتيب زير تعريف ميشود:
عرض انگشتان فرد معالجه كننده به عنوان واحد استفاده ميشود. به عنوان مثال، فاصلهء‌بين چين عرضي ارنج و چين عرضي مچ دست، دوازده سون است. رايجترين كاربرد طب سوزني در دنياي امروز، تسكين دردهاي مزمن است كه مكانيسم علمي آن مشخص شده است. ليست موارد استفاده طب سوزني تأييد شده توسط
سازمان بهداشت جهاني عبارتند
از:
¤ بيماريهاي دستگاه تنفس فوقاني
سينوزيت
رينت الرژيك
سرماخوردگي
التهاب لوزه ها

 

¤ بيماري هاي دستگاه تنفس تحتاني
برونشيت حاد
آسم برونشيال (در كودكان و بيماران بدون بيماري همراه مؤثرتر است)

¤ بيماريهاي گوارشي
اسپاسم مري و دهانه معده
سكسكه
التهاب حاد و مزمن معده
افزايش ترشح اسيد معده
زخم مزمن معده و التهاب حاد و مزمن روده
اسهال و يبوستهاي مقاوم به درمان مانند IBS

¤ بيماري هاي ارتوپدي
آرتروز مفاصل زانو
آرنج تنيس بازان
شانه يخزده
درد پايين كمر LBP
آسيب هاي ورزشي بافت نرم

¤ آرتريت روماتوييد و ديگر بيماريهاي بافت همبند

¤ بيماريهاي عصبي
ميگرن
درد عصب سه قلو (صورت)
فلج هاي صورتي
فلج بعد از CVA (سكته مغزي)
شب ادراري

¤ ترك اعتياد
مزاياي طب سوزني باعث
افزايش روز به روز استفاده از ان شده است،‌ مهمترين مزاياي ان عبارتند از:
1-
بسيار ارزان است.
2-
ساده است و در همه جا قابل انجام است.
3-
موثر بودن ان ثابت شده است.
4-
اگر توسط فرد متخصص انجام شود، عارضه اي ندارد.
طب سوزني عليرغم همة مزايا، داراي عوارض جانبي نيز مي باشد كه بايد به آنها نيز توجه شود:
1-
امكان انتقال ايدز و هپاتيت B در صورت استفاده از سوزن هاي غير استريل يا غير يكبار مصرف.
2-
ضعف، بي حالي و غش كردن بيمار تحت درمان در صورت تحريك نقاط ممنوعه.
3-
درمان نشدن و حتي ايجاد مشكلات جديد در صورت تحريك نادرست نقاط كه همه’ اين عوارض در صورتي كه درمان توسط متخصص طب سورني انجام شود، به صفر خواهد رسيد...
طبق طب سنتي چين، 12 كانال اصلي و 8 كانال فرعي در بدن وجود دارد و ارگانهاي بدن در تماس با اين كانال ها قرار دارند. در اين شكل، كانال معده را مشاهده مي كنيد. اين كانال از قسمت يو U شكل در صورت شروع شده، از گردن، قفسة سينه و شكم گذشته و تا پاها ادامه پيدا مي كند.
در هريك از قسمتهاي كانال، نقاطي وجود دارد كه تحريك هركدام مي تواند بيماريهاي خاصي را درمان كند. به عنوان مثال تحريك نقاط صورت در اختلالات چشمي، ميگرن، بلع و ... استفاده قرار مي گيرد. نقاط موجود در قفسة سينه اين كانال در قفسة سينه اين كانال در درد قفسة سينه و اختلالات غدد شيري استفاده مي شود. تحريك نقاط موجود در شكم در اختلالات دستگاه گوارش و نقاط اندام تحتاني در اختلالات مفصلي صورت مي گيرد.
361
نقطة مهم در بدن وجود دارد. ثابت شده است كه مقاومت الكتريكي پوست در اين نقاط، كمتر از بقية نقاط بدن است. امروزه در طب سوزني از سوزنهاي استيل، نازك و انعطاف پذير استفاده مي شود. قطر اين سوزنها از 0.6-0.2 ميليمتر و طول آنها از 10-1 سانتيمتر متغيير است و در انتهاي اين سوزنها يك دسته وجود دارد. در هنگام وارد كردن سوزن به سوزن به طور عمودي بين انگشتان قرار ميگيرد.
عمق فرو كردن سوزن از چند ميليمتر تا 5 سانتيمتر (با توجه به محل نقطه) متغير است. سوزنها به مدت 30-10 دقيقه در جاي خود باقي مي مانند.

طب سوزنی (به انگلیسی: ACUPUNCTURE ‏) که به زبان چینی به آن جن جیو (ZHEN JIU) گفته می‌شود روشی است که با فروکردن سوزن های بسیار نازک به نقاط خاصی از بدن باعث تسکین درد و یا درمان مشکل خاصی از بیمار می‌شود. براساس تئوری طب سوزنی، این نقاط خاص بر روی مریدین هایی (MERIDIANS) قرار دارند که یک نوع انرژی حیاتی به نام "چی" (QI) در آنها جریان دارند. گرچه از اواخر قرن بیستم میلادی بر روی طب سوزنی تحقیقات علمی زیادی صورت گرفته‌است اما هنوز نحوه اثر آن به درستی مشخص نشده‌است و بحث های زیادی در مورد آن بین دانشمندان در جریان است. گزارش هایی که از طرف سازمان بهداشت جهانی، مرکز ملی طب مکمل آمریکا و انجمن پزشکی ایالات متحده آمریکا اعلان شده‌است همگی از مؤثر بودن طب سوزنی در درمان بسیاری از بیماریها حکایت می‌کنند. یک توافق کلی بین دانشمندان وجود دارد که همگی آنها معتقدند که طب سوزنی اگر از طرف یک متخصص طب سوزنی انجام شود و سوزنهای استریل مورد استفاده قرار گیرند روش بی خطری در درمان بعضی از بیماریها می‌باشد.

 

 

ترک مواد مخدر و سیگار با طب سوزنی

 

در عصر حاضر هزاران محقق و دانشمند در سراسر جهان مشغول پژوهش و تحقیق در زمینه های مختلف مسائل مواد مخدر از جمله : علل گرایش به اعتیاد،اثرات مواد مخدر بر سیستمهای مختلف بدن، ترشحات مواد شبه مورفین در مغز ، علل آرامش حاصل از مصرف مواد مخدر و روشهای مختلف ترک اعتیاد می باشند.
هر ماهه دهها مقاله و کتاب و مجله در سراسر جهان در رابطه با مسائل اعتیاد منتشرمی شود و سالانه صد ها کنگره و سمینار علمی در این رابطه تشکیل می گردد ، ولی متأسفانه با وجود همه این تلاشها معتادان در اعتیاد خویش پایداری نشان داده و بین طالب و مطلوب همواره چراغ سبزی رد و بدل می شود.
در اینجا حداقل 2 سؤال مطرح است ، نخست اینکه این همه مراکز علمی و تحقیقی و اینهمه محقق و پژوهشگر و… برای چیست ؟ دیگر اینکه آیا نتایج حاصل از پژوهشهای بدست آمده در رابطه با پیشگیری از اعتیاد و درمان آن در جامعه جهانی موفق بوده است ؟ .....

در پاسخ باید گفت که متأسفانه رشد علم در این زمینه از آهنگ رو به افزایش اعتیاد در جهان (و بلاخص در کشور عزیزمان) بسیار کندتر بوده و وجود میلیونها معتاد ، خود عمق فاجعه را در جهان مشخص و ضعف محققان و مسئولان و دست اندرکاران کشورها را نیز نمایان می سازد (پیام سازمان یونسکو ).
هنوز محققان نتوانسته اند معتاد را بشناسند و تعریف درست و دقیقی از معتاد و اعتیاد ارائه دهند و برداشتهای آنان تماماً بر اساس نظریات و برداشتهای ذهنی و یکسری مسائل آماری استوار است.
براستی علمی که انسان را به خوبی نشناخته ، انسان بیمار را چگونه خواهد شناخت؟
اما از سوی دیگر، قاچاقچیان و سوداگران مرگ توانسته اند با تمام وجود و رشد هر چه سریعتر بر همه تبلیغات ، آموزشها ،دستاوردهای علمی و پزشکی در رابطه با پیشگیری از مصرف مواد مخدر و ترک اعتیاد غلبه نموده وخط بطلانی بر آنها بکشند و با تبلیغات نامرئی خود ، تمام نتایج علمی بدست آمده را قبل از اجرای عملی آن خنثی نموده و حتی روزانه هزاران نفر را به سوی خویش جلب نمایند.
متاسفانه باید اعلام نموده که تاثیر غیر مستقیم و نا خواسته علم و بخصوص علوم پزشکی و داروسازی ،در افزایش اعتیاد و اثرات جانبی آن کمتر از قاچاقچیان بین المللی نبوده است ،زیرا در صد بالایی از داروهای تولید شده در جهان خود ترکیبات اعتیاد آور دارد و تولید ،فروش
علل گرایش به اعتیاد
با توجه به اینکه روانشناسان و جامعه شناسان ،علل گرایش اولیه به سوی اعتیاد را کمبود ها و بیماری روانی و عاطفی و… ذکر می کنند که می تواند در گرایش افراد به مواد مخدر مؤثر باشد و با توجه به اینکه رابطه ای بین بیماریهای روانی و مواد مخدر طبیعی وجود دارد ، شاید بتوان گفت که احتمالاً یکی از عواملی که می تواند در گرایش افراد به سوی مواد مخدر مصنوعی ، دارای نقش باشد کاهش ترشح اندروفین در مغز بوده که بطور طبیعی و ناخودآگاه جهت تأمین آن به مواد مخدر پناه می برند. فردی که برای اولین بار ترکیبات مرفینی از قبیل تریاک و هروئین را مصرف می کند ،ترکیبات مورفین از طریق گیرنده های
در عصر حاضر هزاران محقق و دانشمند در سراسر جهان مشغول پژوهش و تحقیق در زمینه های مختلف مسائل مواد مخدر از جمله : علل گرایش به اعتیاد،اثرات مواد مخدر بر سیستمهای مختلف بدن، ترشحات مواد شبه مورفین در مغز ، علل آرامش حاصل از مصرف مواد مخدر و روشهای مختلف ترک اعتیاد می باشند.
هر ماهه دهها مقاله و کتاب و مجله در سراسر جهان در رابطه با مسائل اعتیاد منتشرمی شود و سالانه صد ها کنگره و سمینار علمی در این رابطه تشکیل می گردد ، ولی متأسفانه با وجود همه این تلاشها معتادان در اعتیاد خویش پایداری نشان داده و بین طالب و مطلوب همواره چراغ سبزی رد و بدل می شود.
در اینجا حداقل 2 سؤال مطرح است ، نخست اینکه این همه مراکز علمی و تحقیقی و اینهمه محقق و پژوهشگر و… برای چیست ؟ دیگر اینکه آیا نتایج حاصل از پژوهشهای بدست آمده در رابطه با پیشگیری از اعتیاد و درمان آن در جامعه جهانی موفق بوده است ؟ .....

در پاسخ باید گفت که متأسفانه رشد علم در این زمینه از آهنگ رو به افزایش اعتیاد در جهان (و بلاخص در کشور عزیزمان) بسیار کندتر بوده و وجود میلیونها معتاد ، خود عمق فاجعه را در جهان مشخص و ضعف محققان و مسئولان و دست اندرکاران کشورها را نیز نمایان می سازد (پیام سازمان یونسکو ).
هنوز محققان نتوانسته اند معتاد را بشناسند و تعریف درست و دقیقی از معتاد و اعتیاد ارائه دهند و برداشتهای آنان تماماً بر اساس نظریات و برداشتهای ذهنی و یکسری مسائل آماری استوار است.
براستی علمی که انسان را به خوبی نشناخته ، انسان بیمار را چگونه خواهد شناخت؟
اما از سوی دیگر، قاچاقچیان و سوداگران مرگ توانسته اند با تمام وجود و رشد هر چه سریعتر بر همه تبلیغات ، آموزشها ،دستاوردهای علمی و پزشکی در رابطه با پیشگیری از مصرف مواد مخدر و ترک اعتیاد غلبه نموده وخط بطلانی بر آنها بکشند و با تبلیغات نامرئی خود ، تمام نتایج علمی بدست آمده را قبل از اجرای عملی آن خنثی نموده و حتی روزانه هزاران نفر را به سوی خویش جلب نمایند.
متاسفانه باید اعلام نموده که تاثیر غیر مستقیم و نا خواسته علم و بخصوص علوم پزشکی و داروسازی ،در افزایش اعتیاد و اثرات جانبی آن کمتر از قاچاقچیان بین المللی نبوده است ،زیرا در صد بالایی از داروهای تولید شده در جهان خود ترکیبات اعتیاد آور دارد و تولید ،فروش
علل گرایش به اعتیاد
با توجه به اینکه روانشناسان و جامعه شناسان ،علل گرایش اولیه به سوی اعتیاد را کمبود ها و بیماری روانی و عاطفی و… ذکر می کنند که می تواند در گرایش افراد به مواد مخدر مؤثر باشد و با توجه به اینکه رابطه ای بین بیماریهای روانی و مواد مخدر طبیعی وجود دارد ، شاید بتوان گفت که احتمالاً یکی از عواملی که می تواند در گرایش افراد به سوی مواد مخدر مصنوعی ، دارای نقش باشد کاهش ترشح اندروفین در مغز بوده که بطور طبیعی و ناخودآگاه جهت تأمین آن به مواد مخدر پناه می برند. فردی که برای اولین بار ترکیبات مرفینی از قبیل تریاک و هروئین را مصرف می کند ،ترکیبات مورفین از طریق گیرنده های خون در بدن فرد جذب می شود و با توجه به این که بصورت طبیعی نیز مقداری توسط خود مغز ترشح می گردد ،مقدار مورفین در مغز افزایش می یابد و چون ترکیبات مورفینی، اثری آرام بخش و ضد درد دارد ، شخص احساس آرامش و نشاط نموده و یا به تعبیری نشئه می گردد و اگر تکرار در مصرف نماید عکس العملی در مغز پدید خواهد آمد ، زیرا مغز خود مقداری ترکیبات مورفینی طبیعی –البته به اندازه مورد نیاز – ترشح می نماید و با اضافه شدن مقدار مورفین که بر اثر استعمال مواد مخدر مصنوعی انجام می گیرد، مغز قابلیت تحمل آنرا نداشته و به ناچار بایستی به طریقی جلوی مورفین اضافی که وارد مغز می شود گرفته شود پس خود مغز بایستی از ترشح مورفین خودداری نماید که در این صورت غدد و مناطقی از مغز که مسئول ترشح اندروفینها می با شند از فعالیت باز می ایستند و یا ترشح آن کاهش می یابد.
با توجه به اینکه مغز انسان نیاز به مورفین طبیعی داشته و از طرفی مناطقی که مسئول ترشح آن هستند ،غیر فعال شده اند لذا فرد دچار ناراحتیهای مختلفی می شود که به مجموعه آنها سندرم ترک اعتیاد گفته می شود.
در این حالت فرد ناچار است مورفین مورد نیاز مغز را از خارج تامین نماید و در اینجا می گوییم که فرد معتاد شده است.
تا وقتی که مناطق مسئول ترشح اندروفین در بدن،به حالت طبیعی خود بر نگردند و مورفین ترشح ننمایند، فرد همچنان معتاد خواهد بود بنابراین اگر فرد معتاد حتی چند سال حبس نمائیم ، فقط ناراحتیهای جسمی او بر طرف می گردد ولی علاقه و میل شدیدی نسبت به مواد مخدر خواهد داشت و به محض آزادی به دنبال اعتیاد می رود و یا اگر فرد معتاد بخواهد با متادون و داروهای آرام بخش وغیره اعتیاد خود را ترک نماید ، کمتر موفقیتی بدست خواهد آمد (که این مسئله در جامعه ما کاملا مشهود است ) زیرا داروهای فوق فقط می توانند مورفین مورد نیاز مغز را تامین نمایند، ولی نمی توانند مناطقی از مغز را که از فعالیت باز ایستاده به حالت طبیعی و اولیه خود برگردانند بنابراین روشهای ترک اعتیاد موقعی مؤثر خواهد بود که بتوانند غدد و مناطقی از مغز را که مسئول ترشح اندروفین بوده به شکل طبیعی بر گرداننده تا مجددا بطور طبیعی مورفین مورد نیاز را ترشح و تامین نمایند .
با توجه به مطالب فوق ، درمان با طب سوزنی می تواند روش مناسبی برای ترک اعتیاد باشد . بنابر تحقیقات انجام شده ، طب سوزنی باعث ترشح اندروفین طبیعی مغز شده و به این طریق باعث عدم علاقه فرد معتاد نسبت به مواد مخدر می شود و به راحتی و با آرامش در مدتی نسبتا کوتاه موفق به ترک اعتیاد خواهد شد.
بررسی نتایج مثبت بدست آمده با طب سوزنی در ترک اعتیاد، موفقیت حدود 72 درصد برای معتادان به هروئین و 88 در صد برای معتادان به تریاک پس از 24 الی 99 ماه (2تا 8 سال) بوده که نسبت به سایر روشهای درمانی ، از بازدهی بسیار مطلوبی برخوردار بوده است . روش بالینی برای درمان سندرم ترک اعتیاد به وسیله طب سوزنی با استفاده از گوش و تحریک الکتریکی ، نخستین بار توسط Wen و cheung در هنگ کنگ توسعه یافت.
طول مدت درمان در این روش بین 7 تا 15روز و مدت هر جلسه 30 تا 40 دقیقه می باشد.تاثیر درمان پس از 10 تا 15 دقیقه به صورت کاهش علائم ترک اعتیاد مشخص می گردد .
ترشح اشک ، آبریزش بینی ، درد اندامها ، کرامپهای معدی ، لرز، خشم و عصبانیت ناپدید شده و تنفس بیمار منظم تر شده و بیمار احساس گرمی و آرامش می کند . بیماران تحت درمان حالت بهبودی را بیان می کنند و میل به مصرف مواد مخدر در آنها متوقف می شود . تا کنون هیچگونه عوارض جانبی در خلال درمان اعتیاد با طب سوزنی مشاهده نشده است .
حالت لذت حاصل از درمان با طب سوزنی که در خلال درمان به بیمار دست می دهد شاهدی بر تهیج ساختمانهای عصبی بوده و نشان دهنده ترشح مورفین در مغز می باشد.


اکثر کسانی که درمان شده اند پس از درمان اولیه هیچگونه ناراحتی و میل و هوس نسبت به مواد مخدر ندارند ،ولی برای اینکه اثرات درمان برای همیشه باقی بماند درمان یاد آوری ضروری و مؤثر است .
در سؤالی که از درمان شدگان مبنی بر وجود میل و هوس پس از درمان با طب سوزنی بعمل آمد 92 در صد آنان اعلام نمودند که هیچگونه تمایلی به مصرف مواد مخدر ندارند و نیز طبق نظر خانواده ها70 درصد از معتادان پس از درمان با طب سوزنی از نظر اخلاق نیز بهبود یافته اند .
ترک معتادان به مواد مخدر با روش طب سوزنی نسبت به سایر روشهای درمانی ، از مزایای زیر برخوردار می باشد.
1- عدم مصرف داروهای شیمیایی.
2- کاهش سندرم ترک اعتیاد(نسبت به سایر روشهای درمانی، ناراحتی بسیار کمتری در زمان ترک خواهد داشت).
3- ایجاد آرامش و اعتماد به نفس در فرد معتاد
4- هزینه بسیار کمتر نسبت به سایر روشها
5- طول مدت بسیار کم درمان (یک تا دو هفته)
6- درمان می تواند بصورت سر پایی انجام شود
7- معمولاً پس از درمان، میل ، هوس و کشش نسبت به مواد مخدر نخواهد داشت.
8- نتیجه درمان بسیار موفقیت آمیزتر از سایر روشها می باشد.
بنابراین با توجه به مزایای فوق و با توجه به گسترش روز افزون اعتیاد در جامعه، طب سوزنی می تواند به عنوان یک روش بسیار مؤثر، حداقل در زمینه ترک معتادان در در سطح کشور گسترش یابد تا بتواند راه گشایی برای درمان تمام معتادان باشد.

بر گرفته از مجله الکترونیکی تجارت کلیک


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید ورود شما رو به این وبلاگ خیر مقدم میگم امیدوارم لحظات خوشی در این وبلاگ به سر ببرین راستی دوستان اگه اومدین سر زدین یه نظر کوچیک بدین حتما خونده میشه و در حد توانم بهش عمل میکنم موفق و پیروز باشید
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 24
بازدید هفته : 11
بازدید ماه : 2802
بازدید کل : 170362
تعداد مطالب : 626
تعداد نظرات : 61
تعداد آنلاین : 1


داغ کن - کلوب دات کام آی پی شما: 37.63.135.200 ثبت شد
#bluepearlWrap {width: 98%;}